Web Development
& Consultancy

Laatste nieuws

 • Stoppen is mogelijk

  Een heftig onderwerp, maar een belangrijke zaak: Levity ontwikkelde de WordPress-website Stoppen is mogelijk, die zelfhulp biedt voor mensen die misbruikbeelden van minderjarigen kijken.

  2 jaar geleden
 • Op het dak bij B.

  De komende maanden helpt Kevyn Newcraft met het uitbouwen van een aantal grote webapplicaties: vooral de zakelijke webshops van telecomprovider KPN, die ontwikkeld worden in Symfony. Newcraft is gevestigd in B. Amsterdam, misschien wel dé plek voor internetbedrijven in Nederland... met een prachtig groen dak.

  3 jaar geleden
 • Makkelijker een nieuwe school vinden met De VO Gids

  De website en de papieren gids van De VO Gids worden door duizenden leerlingen van groep 8, en hun ouders, gebruikt om een geschikte middelbare school te vinden. Achter de website draait een uitgebreide backend die scholen in staat stelt hun eigen gegevens te beheren en bestellingen te doen. Levity zette de site op in WordPress en ontwikkelde de maatwerk-backend.

  3 jaar geleden
 • De Coöperatie op stoom met CiviCRM

  De Coöperatie is een collectief van zelfstandige journalisten, die met diverse bijeenkomsten, diensten en ondersteuning haar leden helpt hun positie te versterken. Voor haar leden- en contactenadministratie maakt De Coöperatie gebruik van open source CRM-oplossing CiviCRM, die met maatwerk verder uitgebreid wordt en goed geïntegreerd is met de voorkant van de WordPress-website. Sinds de zomer van 2016 verzorgt Levity advies, ondersteuning en maatwerk op dit gebied.

  4 jaar geleden
 • Website JB Productions vernieuwd

  Al 6 jaar ontwikkelt en onderhoudt Levity de websites en het CMS van artiestenbureau JB Productions. Eind 2016 is de hoofdwebsite JBProductions.nl geheel vernieuwd. De nieuwe website maakt zoeken nog makkelijker en is nog beter geschikt voor mobiel gebruik. Sinds kort kunnen offerte-aanvragen die via de website binnenkomen ook zo veel mogelijk automatisch worden afgehandeld.

  4 jaar geleden
 • Organiseer een referendum met Wordpress en CiviCRM

  Het Rotterdamse stadsbestuur wil tienduizenden betaalbare woningen afbreken en verkopen, en er dure woningen voor terugzetten. Huurders- en bewonersorganisaties en een aantal politieke partijen willen voorkomen dat wonen in Rotterdam onbetaalbaar wordt, en halen daarom handtekeningen op om een referendum af te dwingen. Op Woonreferendum.nl kunnen Rotterdammers nu ook online tekenen om dit mogelijk te maken.
  Lees deze blogpost voor meer achtergrond over het Woonreferendum. Op CiviCon NW Europe hield Kevin Levie een presentatie over de combinatie Wordpress + CiviCRM en tools om acties- en verkiezingscampagnes te ondersteunen - die je hier kunt bekijken.

  4 jaar geleden
 • Even tussendoor: twee Facebook-campagnes

  Foto bij: Even tussendoor: twee Facebook-campagnes

  Activatiecampagnes als deze doen we gewoon even tussendoor. Op Teamselfie.nl probeerden duizenden tennissers bij de start van de KNLTB Voorjaarscompetitie prijzen voor hun competitieteam te winnen, door een selfie van hun team te uploaden en zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Helpmax.nl werd gelanceerd om een app voor medisch specialisten onder de aandacht te brengen.

  4 jaar geleden
 • Geslaagde CiviDay 2016!

  Dat was een mooie CiviDay 2016: een hele dag in gesprek over de mogelijkheden van en ontwikkelingen in open source CRM-software. Met zo'n veertig man, van grote en kleine nieuwsgierige NGO's en politieke partijen tot ervaren gebruikers. (Gemist? In mei heb je weer een kans!)

  4 jaar geleden
 • Website Summer Schools in Europe opgefrist

  De website van Summer Schools in Europe geeft een overzicht van zomerscholen in heel Europa. Levity realiseerde de backend in 2014, en friste de site onlangs samen met JAWEL weer helemaal op. Met een helderdere layout en meer functionaliteit, kunnen studenten nog makkelijk aan de hand van hun interesses de voor hen relevante cursussen en zomerprogramma's vinden.

  5 jaar geleden
 • CiviCon in Londen

  Bij CiviCon. Net als vorig jaar twee dagen ervaringen uitwisselen over hoe non-profitorganisaties met betere software meer kunnen bereiken: meer en gerichter contact met leden en sympathisanten, meer donateurs, en betere campagnes en evenementen. (Foto: Jaap Jansma)

  5 jaar geleden
 • Nieuwe website KAVA gelanceerd

  Op 7 september ging de nieuwe website van KAVA live. De Antwerpse apothekersvereniging wil in stappen overschakelen naar CiviCRM, om beter en gerichter contact te onderhouden met bestaande en potentiële leden en klanten. De nieuwe website, met uitgebreide geïntegreerde evenementen-functionaliteit, is daarin de eerste grote mijlpaal. Levity en CiviCooP verzorgden strategisch advies, functionele consultancy en maatwerk-uitbreidingen.

  5 jaar geleden
 • Digitaal kraslot: er is genoeg voor iedereen!

  Ook voor de SP zette Levity deze zomer een Facebook-campagne neer. Bezoekers kunnen met een digitaal kraslot gokken hoe groot de ongelijkheid in Nederland is - en die is vaak een stuk groter dan ze denken. Je kunt het hier zelf uitproberen!

  5 jaar geleden
 • Een tijger achter je tent

  Foto bij: Een tijger achter je tent

  Deze zomer loopt #avontuurverzekerd, een Facebook-campagne voor de reisverzekeringen van ABN Amro. Bezoekers kunnen hun vakantiefoto's avontuurlijker maken door in een foto-editor bijvoorbeeld een haai in het zwembad of een vogelspin op hun schouder toe te voegen. Levity is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de Facebook-app.

  5 jaar geleden
 • Personal Democracy Forum: Imagine All the People

  Foto bij: Personal Democracy Forum: Imagine All the People

  In de zaal bij Personal Democracy Forum, een conferentie over technologie en politiek in New York. Twee dagen lang veel inspirerende voorbeelden van hoe activisten internet en digitale media inzetten.
  Technologie is niet neutraal: de vraag is, wordt het gebruikt om bestaande machtsstructuren te reproduceren of 'for the good of the many'?

  5 jaar geleden
 • Levity heeft een nieuwe website

  De nieuwe website van Levity is online! Inclusief een nieuw, opgefrist logo, dat je hierboven ziet. Het portfolio wordt binnenkort nog verder ingevuld.
  De frontend van deze site is gerealiseerd in samenwerking met Michael Hastrich. De portretfoto's zijn gemaakt door Menno Janssen.

  5 jaar geleden
 • Onderweg naar Antwerpen

  Foto bij: Onderweg naar Antwerpen

  Deze weken veel in Antwerpen, om een beter beeld te krijgen van de toekomstvisie en concrete ideeën en wensen van de Koninklijke Apothekersvereniging Antwerpen (KAVA) en Amnesty International Vlaanderen.

  5 jaar geleden
 • SP neemt CiviCRM in gebruik

  Sinds vandaag is de nieuwe leden- en relatie-administratie van de SP live. Volledig open source, op basis van Drupal en CiviCRM. Later deze week volgt de geheel vernieuwde ledensite SPnet - en de komende maanden zullen ook alle 160 afdelingen het programma in gebruik nemen.

  5 jaar geleden
 • Work in progress: Wellness Academie

  De nieuwe website voor de Wellness Academie is bijna af. De site is gebaseerd op Wordpress, met een thema en plugins op maat, zodat de klant alle gereedschap in handen heeft om de site zelf te beheren en optimaliseren.

  5 jaar geleden
 • Eerste winnaars Gelukstreffers bekend

  De eerste trekking van Gelukstreffers is achter de rug! Ronald de Boer bracht persoonlijk een verrassingsbezoek aan de winnaars van de hoofdprijs.
  Via Gelukstreffers, een initiatief van de Staatsloterij en de KNVB, kunnen amateurvoetballers en -fans mooie prijzen winnen. Levity realiseerde de backend van de site, inclusief mailing- en trekkingslogica.

  6 jaar geleden
 • Verkiezingskaart Rotterdam

  Een side-projectje tussendoor: deze kaart toont de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam per stembureau, en laat zien waar partijen goed scoren en welke partij waar de grootste is. Duik in de cijfers op verkiezingen.levity.nl.

  6 jaar geleden